11/26/2015

Lempitreeniliikkeeni takareisille ja pakaroille

Tänään luvassa yksi erittäin paljon toivottu postaus, treenipostaus nimittäin! Ei oo muuten ollut mitenkään helpoin toteutettava, sillä a) ketä lähipiiristä kiinnostaa lähteä varta vasten salille kuvaamaan sitä kun toinen kyykkää tai vääntää hauista? ja b) mikä on se ajankohta, jolloin sali on varmimmin tyhjä? Heheh, oon ehkä vähän nolo mutta en vaan jotenkin itse ikinä kehtaisi olla kuvattavana, jos joku muu yrittäisi vieressä keskittyä omaan treeniinsä ;D 

Mut hei, nyt mä ajattelin esitellä teille mun lempiliikkeet takareisille ja pakaroille. Totta kai näissä pääsee väkisinkin etureidetkin hommiin, mutta pääosin nää painottuvat takaosaan. En siis jaa mitään tiettyä treeniä, vaan ylipäätään erilaisia vaihtoehtoja, jotka oon havainnut parhaiksi jalkapäivinä. Yleensä yhdessä treenissä tulee näistä liikkeistä tehtyä keskimäärin kuutta tai seitsemää. Toki kerron myös minkälaisia sarjoja tulee yleensä minkäkin liikkeen kohdalla tehtyä, mut mulla toistojenkin määrä vaihtelee tosi paljon treenistä riippuen. Mä oon tänä syksynä innostunut jalkatreeneistä ehkä enemmän kuin aikaisemmin. Mulla suurin ongelma itsetunnon kannalta ovat aikaisemmin olleet takareidet (nimimerkillä: en valitettavasti ole yksi niistä onnekkaista jotka geenit olisivat säästäneet selluliitilta). Ne ovat aiempina vuosina jääneet etureisitreenien varjoon ja kaivanneet siksi pientä kehitystä. Tänä syksynä oonkin sitten keskittynyt vaihteeksi enemmän niihin, ja sen myötä ei oo enää ollenkaan niin epävarma olo niiden suhteen! 

1. Bulgarialainen split- kyykky
workout5
Ihan perus yhden jalan kyykkyvariaatio. Takajalka taakse penkille/muulle korokkeelle ja mahdollisimman syvä kyykkäys. Viemällä etujalan mahdollisimman pitkälle eteen saa liikkeen parhaiten tuntumaan takareidessä/pakarassa. Lähemmäs jättäessä ottaa enemmän etureiteen, mutta tärkeintä on varoa ettei polvi ala-asennossa ollessa ylitä jalkaterää! Tää nyt on helppo toteuttaa ihan joko tanko niskassa tai sitten kahvakuulan tai painon kanssa. Yleensä teen näitä joko 4x12/jalka tai 4x20/jalka, jälkimmäinen on yllättävän paha setti ainakin mulle ;D 

2. Lantionnostot

IMG_0946 IMG_0945

Lantionnostoista on tullut ihan lemppari kuluneiden kuukausien aikana. Näillä saa aika hyvän lopputuntumaan treenin loppupuolella, kun pakarat ja reidet alkaa olla jo muutenkin tulessa. Mitä pidemmälle/isompaan kulmaan vie jalat, sitä enemmän mun mielestä ottaa takareisiin ja peppuun. Lähemmäs jättäessä taas keskittyy enemmän etureisiin. Vaativat mun mielestä ehdottomasti painon ja yleensä näissä saatan pitää yläasennossa aina parin sekunnin pidon toistojen väissä. Myös näitä teen yleensä joko sen 4x12 tai 4x20, enempi ehkä tän kohdalla parempi! 

3. Yhden jalan lantionnostot

IMG_0948 IMG_0949

Yhden jalan lantionnostoilla saa kivasti vähän erilaisen tuntuman. Nää tuntuu ainakin mulla sen verran, etten yleensä tässä käytä painoja, vaan teen sitten sen verran enemmän toistoja. About 4x15 per jalka. 

4. Taakse ristiin askelkyykky
workout2
Paino käteen, vie vuoron perään jalka pitkälle takaviistoon ja kyykkää mahdollisimman syvälle. Näitä tulee usein tehtynä heti ensimmäisenä alkulämmittelyn jälkeen sen 4x20/jalka.

5. Suorin jaloin maastaveto

IMG_0954
IMG_0955

Tosi tehokas perusliike takareisille. Eli viedään tanko mahdollisimman lähellä vartaloa hyvään venytykseen ja rauhallisesti ylös. Liikkeen nimestä huolimatta mulla ei oo jalat tietenkään missään takalukossa vaan luonnollisessa pienessä koukussa, jolloin liike menee pakaroillekin. Mulla kädet väsyy pidemmissä sarjoissa usein ennemmin kuin jalat, joten usein teen tässä vaan sen 4x12 mahdollisimman isoilla painoilla.

6. Sumo maastaveto
workout4
Tää on ihan tappo! Ottaa mun mielestä vielä tavallista mavea tehokkaammin pakaroihin että takareisiin. Periaatteessa samalla idealla kuin ylempi, mutta jalat huomattavasti isommassa haarassa ja itse meen yleensä niin kyykkyyn, että saan tangon nostettua kunnolla jaloilla ilman että selkä rasittuu. Tässäkin tanko lantiolle mahdollisimman vartalonmyötäisesti. Mä pidän kädet niin, että toinen on myötäotteessa ja toinen vastaotteessa. Teen yleensä 4x12 tai joskus 4x20 vähän pienemmillä painoilla. 

7. Sammakkohypyt eteenpäin/ 8. Leveät kyykkyhypyt
workout3
Nää toimii tietysti hyvinä lämmittelyliikkeinä myös treenin alkupäässä, mut ite tykkään ennemminkin ottaa näitä sellaisiksi "loppuhapotuksiksi". Saa kivasti vielä sykkeetkin koholle ja näitä kun jaksaa treenin loppuun vääntää niin tuntuu siltä kuin menis jalat alta ;D Eli joko syvät, leveät sammakkohypyt eteenpäin niin että ilmassa lantio mahdollisimman eteen, tai sitten ihan perus leveät kyykkyhypyt mahdollisimman syvältä korkealle ponnistaen. Yleensä teen 3-4x/15-20 toistoa. Näille vaihtoehtona tulee tehtyä välillä esimerkiksi askelkyykkyhyppyjä tai -kävelyä. 

9. Pakarapotku taljassa
workout7
Lemppariliike pakaroille jo pitkän ajan takaa. Tähän mulla on pieni viharakkaussuhde, sillä toisaalta oon jo vähän kyllästynyt kyseiseen liikkeeseen, mut silti sitä tulee usein tehokkuudensa ansiosta tehtyä. Eli alataljassa pieni noja etuviistoon, viedään jalka pienessä koukussa takaviistoon ja takaisin. Itsellä ainakin ongelmana selkä, joka tuppaa menemään notkolle. Keskikroppa siis tiukkana, että saa liikkeen puhtaasti pakaralle. Näitäkin teen yleensä sen 3-4x/15-20 per jalka.

10. Boksikyykkyhypyt
workout8
Tää on taas sarjassamme hyvä liike lämmittelyyn treenin alkupuolelle. Mä noudatan tässä seuraavanlaista liikerataa: maassa pienestä kyykystä ponnistus penkille/boksille, boksilla syvä kyykkäys ja ylös vieden lantio eteen ja nousten päkiöille. Sama setti about 3x12-15. 

11. Boksikyykky / 12. Hack- kyykky smithissä
workout9
Boksikyykky periaatteessa tavallisen kyykyn idealla mutta boksi/penkki alla, hack-kyykyssä vien jalat reilusti tavallista eteenpäin ja kyykkään selkä suorana noin 90 asteen kulmaan, vähän kuin istuisin tuolille ;D Tuntuu hyvin pakaroissa, mutta tää tosiaan vaatii ton smith- laitteen johon ns. "nojata", sillä vapaalla tangollahan toi asento ei oo mahdollinen. Kyykkyjä teen yleensä 3-4x12. 

11. Kahden penkin välissä sumokyykky/ 12. Yhden jalan maastaveto 
workout6
Paino haarojen väliin ja mahdollisimman leveä ja syvä kyykky. Painosta huolimatta selkä mahdollisimman suorana! Tän saa vähän pienemmilläkin painoilla tuntumaan tekemällä esimerkiksi 4x20. Yhden jalan maastavedosta toi kuva on aika surkea ja epähavainnollistava, kuitenkin tavallisen maastavedon idealla mutta yhdellä jalalla. Mä teen kyseisen liikkeen aina kahvakuulan kanssa 4x12/jalka. Tää on myös loistava tasapainoharjoitus, kiintopiste on ihan must! :D Mutta joskus jos en jaksa käyttää energiaa tasapainoiluun niin saatan ottaa kevyesti tukea jostain. 

13. Yhden jalan prässi/prässi jalat ylänurkissa

workout1
Perinteisistä perinteisin jalkaprässi joko yhdellä jalalla tai jalat ylänurkkissa mahdollisimman leveässä asennossa. Tuskin vaatii kummempaa höpöttelyä. Molemmissa liike menee kivasti pakaroihin ja takareisiin, kun taas ns. tavallisessa prässiasennossa tekee etureidet enemmän töitä. 

14. Pakarapuristukset pallon päällä

IMG_0973

Aluksi kun kokeilin tätä liikettä niin aattelin että ei hitto mitä huuhaata, mut oikean asennon löydyttyä, eli jalat koukussa ja painopiste mahdollisimman takana pientä nykytystä tehden tän saa kuin saakin tuntumaan kivasti tuolla takalistossa. Tää on kanssa niitä sarjassamme lopputreenin liikkeitä, jotka teen yleensä vaan vatsanurkkauksessa vatsojen ja selkien ohessa 3x20 toistoa. 

Siinä se! Näiden lisäksi tulee tehtyä mm. loitonnuksia, plie kyykkyä, koukistuksia laitteessa, normikyykkyä vapaalla tangolla, mutta tässä tuli nyt tän hetken eniten treeneissä käytetyt liikkeet. Ja ennen mahdollista kritisointia painotan, että mähän nyt oon itsekin ihan amatööri näissä jutuissa, eli nää on vaan mun omalla kohdalla hyväksi havaittuja liikkeitä. Termit ja tekniikat saattaa olla jonkun ammattilaisen mielestä ihan hakusessa, samoin liikeradoissa voi jonkun mielestä olla parantamisen varaa. Ja mun notkoselästä ei muuten ainakaan kannata ottaa mallia ;D Mut rakentavaa palautetta ja vinkkejä saa tietysti antaa! :) Myös siitä piti mainita, että nää ei oo välttämättä parhaita liikkeitä jos oikeesti on hakusessa oikein kunnon lihasmassa tai voimataso. Mulla tavoitteena ylipäätäänkin treenaamisessa on kiinteä, siro ja tasapainoisen lihaksikas kroppa, eli liikkeet on sen mukaisia ja korostus enemmänkin pidemmissä toistomäärissä pienemmillä painoilla.

Kysykäähän ihmeessä jos joku liike tuli selitettyä liian huonosti tai kuvista ei saa selvää. Muutenkin olis tosi kiva kuulla että mitä tykkäsitte tälläsestä postauksesta? Mitkä on muuten teidän lemppari killeriliikkeet jaloille? Entä ylipäätään suosikki/inhokkitreeniryhmänne? ;D Kertokaa myös jos teitä kiinnostais vielä joskus nähdä vastaavanlainen postaus jostain toisesta lihasryhmästä, ja jos niin mistä! :) 

57 kommenttia:

 1. Herranjumala, varo sun selkää! Ei saa missään nimessä olla noin notkolla etenkään mavessa. Kiinnitä enemmän huomiota siihen, että selkä on suora, ennen kun menee selkä kokonaan paskaksi :/ Ei tee hyvää tollaset asennot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, arvelinkin että joku kiinnittää huomiota! Kuten mainitsin tekstissä, niin tiedostan asian itsekin ja toki pyrin parantamaan asentoa! Kuvat on otettu "lavastetusti", joten toivotaan ettei oikeeta sarjaa tehdessä oo noin notko. Mulla onneksi käytössä pienet painot, mutta ihan oikeessa oot että suuremmilla painoilla voi tehdä pahaa vahinkoa.

   Poista
 2. Tää oli ihan mahtava! Tosi hyviä liikkeitä ja sun jalat on kyl aika ihailtavat:') Lisää tämmösiä !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, kiitos :> Ehkä teen siis joskus uudestaankin tälläsen samantyylisen! :)

   Poista
 3. Apua siinä on niiku #bodygoals Sofi! Menee taatusti testiin nää liikkeet, jee kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janina!! Älä viitti <3 Kiitos ihana :> Toivotaan että saat tuntumaan ;)

   Poista
 4. Tosi kiva postaus ja ihanan raikkaita kuvia! Mullakin olisi huomenna luvassa takareisi-pakaretreeni, joka on kyllä yksi lemppareista! Sumokyykkyjen puolesta liputan ja myöskin suorinjaloin maastavedon, isot perusliikkeet kunniaan. Pakaran ja takaosaston aktivointi kannattaa opetella, ennen kuin lähtee "kunnolla" treenaamaan. Se on niin monella hakusessa ja siksi tulosta ei synny :)
  Etkä onneksi mitään puutaheinää neuvonut, sitä kun näkee joidenkin blogeissa :D Ja hyvä tarkennus/korjaus tuonne loppuun sun notkoselästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kia!! Mäkin oon nyt viime aikoina saanut onneksi enemmän motia jalkatreeneihin! Oli muuten pakko mennä ihan googlettelamaan tosta lihasten aktivoinnista, kun en oo paljoa siitä lukenut :> Mut hei tosi kiva saada erityisesti sulta näin kivaa kommenttia tähän postaukseen liittyen, sä kun mun silmissä kuitenkin lukeudut jo niihin mainitsemiini "ammattilaisiin" ;) Ja hahah joo, vaikka tottakai yritän aina tarkkailla liikerataa peilista niin vähän kieltämättä järkytyin noi kuvat nähdessäni että noinko notko se on sarjoja tehdessä :D

   Poista
 5. Tosi mielenkiintoinen postaus ja hyvät kuvat! Tuli itellekkin uutta inspistä huomiseen reeniin, täytyy ottaa sun liikkeitä testaukseen😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee mahtavaa! Se on parasta palautetta mitä voi tälläsestä postauksesta saada, että joku oikeesti päättää lähteä näitä testailemaan :>

   Poista
 6. Tää treeni menee heti omaan käyttöön, aivan mahtava !!

  VastaaPoista
 7. Nää treenipostaukset on tosi kivoja mut hankala toteuttaa jopa itellä just sen vuoksi, että sali on aina täynnä ja kukaan ei jaksa kuvata! :-D ihanan pirteän värinen sali! Ja hei kiitti uusista jalkapeppu-vinkeistä ihana, koska teen itselleni pian uuden ohjelman, niin lisäilen uusia liikkeitä sinne mitä en oo edes muistanu kuten esim lantion nostot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha niimpä! :D Mekin mentiin aamusta, mut silti jouduttiin hetken aikaa venailemaan että sali tyhjeni ;D Ja olisitpa kuullut mun kuvaajan manauksen tuolla paikan päällä vaikka otettiin ehkä vaan joku 3 kuvaa per liike! :D

   Mut hei kiva kuulla, että tuli jotain uutta tai ainakin palautui takaisin muistiin! Lantionnostot on tosi jees :>

   Poista
 8. Tosi kiva ja mielenkiintonen postaus ja herrane aika mikä kroppa sulla on!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Jenica ja kiva että tykkäsit postauksesta! :)<3

   Poista
 9. Tosi kivoja kaikki siun treenipostaukset! Saa paljon kelpo vinkkejä omiin urheiluihin. Näitä lisää! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! <3 Treenipostauksia kyllä usein toivotaankin, ja ehkä ne tuokin kivaa piristystä tavallisten postauksien sekaan :>

   Poista
 10. Ihan mahtava postaus! Sain tästä hyviä vinkkejä ja uusia liikkeitä :) Kiiiitos tästä siis superisti! Mun suosikkitreeni on varmaa jalkatreeni, mutta silti inhoan maailman eniten tehä kyykkyjä :D En oikeestaan siks ikinä teekkään ku aina tuntuu vaan selässä:( En osaa tehä sitä oikein vaikka kuinka yritän!! Inhoan myös selkätreeniä :P Mua kiinnostais nähdä miten treenaat olkapäät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nina! En olis kyllä ikinä uskonut että saan tästä postauksesta näin positiivista palautetta :)<3 Hei, ET OO AINOO! Sen takia oonkin nyt yrittänyt keksiä kaikkia erilaisia kyykkyvariaatioita kun oon niin kyllästynyt siihen peruskyykkyyn! :D Tosi ikävä, että sulla ottaa se niin paljon selkään että se tuntuu pahalta tehdä :o Harmi kun mäkään en oikein tiiä mistä se johtuu, mut toivottavasti löytäisit jostain vinkkejä tohon ongelmaan! Mullakaan selkätreeni ei kuulu ehkä ihan lemppareihin, kun tuntuu etten saa sitä ikinä kunnolla tuntumaan! ;D Ja pistetään olkapäät korvan taakse :>

   Poista
 11. Tää oli sika hyvä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos sulle, kiva että tykkäsit :>

   Poista
 12. Mulla on maveen viharakkaussuhde, sitä ketuttaa aina tehdä, mutta mulle paras liike saada tuntuma ja perille asti vienti. :D Mulla kehittyy pyrstö ja takareidet muita paremmin, mutta etureidet ja pohkeet ovat sellaiset jotka ei meinaa kehittyä millään keinoin, vaikka treenini painottuu pääasiassa näihin kohtiin. Mutta hei, oot hyvässä kunnossa ja kiitos tästä postauksesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! :DD Naurahdin tälle koska mulla on ihan sama juttu maven kanssa. Niin ärsyttävä mutta niin tehokas! ;D Se on kyllä jännä, miten jotkut paikat kehittyy niin paljon hitaammin kuin toiset. Mutta kiitos ihana itsellesi <3 :)

   Poista
 13. Kuinka monta eri liikettä teet yleensä jalkapäivänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskimäärin ehkä kuutta tai joskus seitsemää :)

   Poista
 14. Huomaa kyllä että pakaroita ja takareisiä on treenattu ! Tästä saa motivaatiota itsellekin kokeilla uusia liikkeitä. :) Tosi kivoja vinkkejä, pitää ottaa ehdottomasti joitain mukaan omaankin salitreeniin. Muutenkin tosi hyvä postaus, hyvät kuvat ja selkeät selitykset liikkeistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas kiva kuulla! :) Kiitos tosi paljon palautteesta, ihana että tästä jäi sulle positiivinen fiilis ja sait uusia vinkkejä :)

   Poista
 15. En oo ikinä ennen sulle kommmentoinu, mut nyt on pakko! Ihan super kiva postaus! Jotenkin noi salin vihreet seinät tekee näistä kuvista ihanan pirtsakoita :) onko sulla muuten jotain tiettyä treenijakoa? Jos on nii millasellla reenaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vouu, ihan huippua että päätit nyt kommentoida! <3 Itekkin oon ihan liian laiska kommentoimaan muiden blogeihin, vaikka luen useita blogeja päivittäin. Mutta et uskokaan kuinka paljon se piristää mun mieltä saada kommenttia kun on nähnyt vaivaa postauksen eteen! :>

   Hei joo muuten noi salin seinät kyllä kieltämättä tuo kivaa pirteyttä noihin kuviin :) Ja joo mä oon nyt treenannut 2-3 kertaa viikossa jalkoja keskittyen juurikin eniten noihin yllämainittuihin, kerran selkä-rinta ja kerran hauis-olkapää-ojentaja. Välillä vaihdan olkapään ja rinnan paikkaa :) Ja vatsoja tai keskivartaloa ylipäätään tulee tehtyä aina vähän väliä treenien loppuun!

   Poista
 16. Aivan mahtava postaus! Itse haluaisin vinkkejä käsien treenaamiseen, etenkim hauis :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superpaljon! <3 Itse asiassa täällä kanssa yksi joka kaipaisi vinkkejä hauistreeniin! Tuntuu etteivät ne kehity sitten millään ;D Mut pistetään vinkki korvan taa, ehkä joskus jaan täällä mun käsitreenini :)

   Poista
 17. OMG mikä killer body sul!ihan täykky oot!ja dat booty tho ;D keep going!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikäää, kiitos ihana :D<3 Nää teidän kommentit piristää kyllä ihan mielettömästi! :>

   Poista
 18. Löysin just sun blogin ja pakko jäädä seuraimemaan, ihana! Ja teet paljon omaan mielenkiintoon osuvia postauksia, kuten tää :)

  http://iinavilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua :) Se on aina yhtä ihana kuulla että joku on löytänyt tänne! Tervetuloa seurailemaan ja toivotaan että jatkossakin tulee kiinnostavia postauksia :>

   Kävin muuten kurkkaamassa ihan nopeasti myös sun blogia ja pitääkin mennä kunnolla tutustumaan paremmalla ajalla ;)

   Poista
 19. Oii paras treenipostaus mitä oon ikinä lukenut! Täytyy ottaa sun liikkeitä mukaan omiin treenailuihin.. Uusien kokeileminen on aina vaan sellaista säätöä, että joku varmaan kattoo mitä helkkaria toi tyttö tekee hahahahah. ;D Ja oot kyllä niin bodygoals Sofi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhhuuh mitä kohteliaisuuksia Essi! <3 Oot sä vaan ihana tytsy :) Mut hahah nimenomaan!! :DD Mulla on aina ihan sama juttu, ekaa kertaa kun menee tekemään uutta treeniä niin sitä vaan toivoo ettei kukaan muu olis näkemässä sitä kohellusta.. Ja uudet liikkeet muuten tuntuu aina ekalla kerralla sata kertaa rankemmilta kuin treenit yleensä ;D

   Poista
 20. kai se peppu nyt hyvältä näyttääkin jos on noin kauhee notkoselkäXDDDD toivottavasti et tollain oikeasti treenaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh sen eteen on tehty pitkään töitä ja esimerkiksi voimistelun myötä oon onneksi saanut kehitettyä sitä jo parempaan suuntaan kuin mitä se on joskus ollut :) Mä muuten kärsin lapsena aika huonosta itsetunnosta juurikin notkon ryhdin takia, sillä se sai mielestäni mun mahan näyttämään pömpöltä ja pepun suurelta. Joskus kannattaa siis ajatella vähän pintaa syvemmälle kommentteja kirjoitellessaan :)

   Poista
 21. Älyttömän kiva postaus ja oli ihan pakko patistaa itteni kirjoitelemaan pitkästä aikaa kunnon kommenttia, sillä etenkin tästä postauksesta sai sellasen vaikutelman, että oot nähny kauheesti vaivaa! :) Ja plussaa siitä, että ylipäätään teit tähän aiheeseen liittyvän postauksen, sillä onhan tätä kieltämättä ootettu (ihailen nimittäin suuresti sun kroppaa ja sitä, ettet oo vetäny treenaamista kuitenkaan överiksi). Iskikin nyt kauhia treenihimo, mutta flunssassa en taija kummempia lähtä liikkumaan :(

  Jokatapauksessa, _kiitos_ tästä erittäin mielenkiintoisesta postauksesta ja siitä, miten hyvällä mielellä vaikutat tekevän tätä blogia :> Sun blogi todellakin piristää jokaista päivää! Hyvää loppusyksyä/ talvea äläkä yhtään ees yritä kuunnella noita pilkkakirveitä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että päätit pitkästä aikaa kommentoida :) Kommentit on nimittäin ylivoimaisesti paras palkinto, minkä bloggaaja voi postauksestaan saada <3
   Hahah joo, treenipostauksia on toivottu tasaisen tappavaan tahtiin ja mulla onkin ollut aina vähän huono omatunto siitä, ettei niitä oo siitä huolimatta tullut kauheesti toteutettua :) Mut tää miten ihanasti otitte tän vastaan niin ei ainakaan yhtään laskenut intoa tehdä niitä myös jatkossakin :>

   Ihan mielettömän ihana kommentti, kiitos ihan superpaljon <3 Huh, tälläset sanat on niitä, jotka vetää meikäläisen ihan sanattomaksi ja saa mut päivästä toiseen tekemään tätä hommaa innolla... :)

   Hyvää loppusyksyä myös sinne ja tsemppiä flunssan selätykseen (: <3

   Poista
 22. tosi kiva postaus! oisko sul jotain vinkkejä tai liikkeitä vatsalihaksiin?:) tai miten sä treenaat niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :) Itse asiassa mäkin muuten kaipaisin vinkkejä vatsalihaksiin, kun tuntuu että aina tulee tehtyä vaan niitä samoja! Mut mä itse teen paljon rutistuksia niin suorina kuin vinoinakin, istumaannousuja, pepunnostoja maassa maatessa jalat ylhäällä, kiertoja painolla, erilaisia jalkojen vientejä, vatsoja rullalla lankkua ja sen sellaista :> Niin ja tykkään tehdä erilaisia variaatioita kuntopallon kanssa!

   Poista
 23. Kiitti vinkeistä, vaikka kaikki tuttuja liikkeitä onkin niin aina sitä jämähtää vanhoihin lemppareihin :D Sumo mave it is!! Ja vink vink, postasin ite just lemppareimmat vatsaliikkeet blogiin jos sellasia vinkkejä kaipaat :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa kuulostaa tutulta! Välillä vaihtelu virkistää kyllä kummasti :) Oiii oikeesti?! Pitää käydä heti kurkkimassa sun vatsavinkit :>

   Poista
 24. Voi, vaikutat niin mielettömän lämpimältä ihmiseltä vastaustes perusteella! Mulle tuli sun puolesta paha mieli tuosta yhdestäkin negiskommentista, mutta vitsi miten ystävällisesti olit vastannut :) Huomaa että on itsetunto ja sydän paikallaan<3 Mutta kuitenkin, tosi hyvä postaus ja niin ihanan pirteitä kuvia. Joukossa omiakin lemppariliikkeitä, kyllä muuten tuntuu siellä missä pitääkin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, ja sä vaikutat mielettömän sydämelliseltä ihmiseltä tän kommentin perusteella!<3 Kiitos tosi paljon ihanista sanoista, tuli tosi hyvä mieli tästä..:)<3

   Kiva että pidit postauksesta :> Ja hahah kyllä vaan, en pysy laskuissa moneenko kertaan on olleet paikat jumissa näiden treenien jälkeen! ;D

   Poista
 25. Hei kauanko oot treenannu aktiivisesti että oot päässy tohon kuntoon ja montako kertaa viikossa käy salilla tai lenkillä? Kun itsellä olis tavoitteena rantakunto 2016 niin olis kiva tietää ja kuinka tarkka oot yleensä sun syömisistä että syötkö niinku yleensä iha perusnormi ruokaa mut käytkö esim välillä ihan pitsalla yms? + Sun blogi on mun lemppari ja tälläsistä postauksista saa aina motivaatioo ittellekki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin, että aktiivisesti oon treenannut lukion alusta, eli reilut kolme vuotta! Toki sitä ennenkin olen harrastanut liikuntaa, mutta tuolloin pesäpalloharrastuksen myötä lajitreenien ohelle alkoi tulla myös kestävyys-, liikkuvuus- ja voimaharjoitteita. Pesiksen loputtua vuosi myöhemmin aloitin aktiivisen kuntosalilla ja ryhmäliikunnoissa käymisen, ja sillä tiellä oon jatkanut tähän päivään asti:) Mä käyn salilla yleensä n. 4-5 viikossa, ja joskus saatan käydä niiden lisäksi/korvaukseksi esim. ryhmäliikunnoissa. Lenkillä tulee käytyä liian harvoin, mut se on toki oiva keino rantakunnon tavoittelussa! :> Jees mä syön ihan normiruokaa ja kyllä ihan viikottain tulee myös herkuteltua pariin kertaan! Ja kiitos vielä kivasta palautteesta ja tsemppiä rantakunnon 2016 tavoitteluun, sulla on vielä hyvin aikaa ja mun ehdoton ykkösvinkki on: kultainen keskitie! ;)

   Poista
 26. Tosi kiva postaus! Olisi ihana saada lisää näitä treenivinkkejä niin vois vähän piristää omaa saliohjelmaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :> Hei pysy ihmeessä kuulolla, mulla on tarkoitus julkaista uusi treenipostaus tällä viikolla!

   Poista
 27. miltä sun mielestä kuulostaa että käyn viikossa kahdesti salilla ja kerran viikossa treenaan sun julkasemalla keskivartalotreenillä ja lisäks käyn 3krt viikossa juoksemassa c25k sovelluksen avulla? :) 15 vuotta olen. Näistä sun treenipostauksista on tämmöselle alottelijalle ollu tosi paljon apua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä toi kuulostaa todella hyvältä! :) Kuitenkin sinne jää se yksi lepopäiväkin. Ihana kuulla, että näistä on ollut apua :)<3

   Poista
 28. mun on ihan pakko puuttua koska häiritsee niin paljon...mutta siis kun toistot kerrotaan niin ne kerrotaan määrä x toistojen määrä :D koska nyt noiden mukaan sä teet vaik 3+3+3+3+3+3+3+ ja jne. :D

  VastaaPoista
 29. Kiitos hyvästä treenistä ja laadukkaista kuvista, sain uusia liikkeitä ja vinkkejä omaankin ohjelmaan! Salityylisi on kyllä täysi kymppi ja haluaisinkin tietää, että mistä tuo upea sininen pitkähihainen on peräisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti itsellesi, kiva kuulla! :) Se on Piruetti-nimisestä verkkokaupasta tilattu, heillä on myös liikkeitä ainakin Helsingissä ja Tampereella! :>

   Poista